Omgeving Westerhaak Route Addon

> De route | Updates | Informatie <

Updates Omgeving Westerhaak.


De route is nog in aanbouw, dus zijn er regelmatig updates. Deze zullen op deze pagina terechtkomen.
image-1

Update: 27-11-2016

Westerhaak Airport.
Westerhaak Airport is de luchthaven van de regio Westerhaak. Het is een internationale luchthaven met vluchten naar Duitsland, Ierland en 's zomers ook naar zonnige bestemmingen. Natuurlijk is deze luchthaven bereikbaar per trein...

image-1

Update: 21-11-2016

Tunnel Westerhaak Centraal.
Ten noorden van station Westerhaak Centraal ligt Westerhaak Aansluiting, waar de spoorlijnen uit Poortwijk en Riffelsbach bij elkaar komen. Het is een conflictvrije kruising, waarbij de sporen voor Poortwijk onder het spoor uit Riffelsbach door lopen.

image-1

Update: 20-11-2016

Omgeving Nijversch Diep.
Nabij het dorp Nijver ligt het Nijvers Diep, wat gekruisd wordt doormiddel van een enkelsporige brug. Via een spoordijk bereikt het spoor de overkant, waarna richting Molendijk gereden wordt.

image-1

Update: 10-11-2016

Start gemaakt in Teugelen
In het stadje Teugelen is begonnen met de scenery, die uit een industrieterrein, het station, buitenwijken en een militair terrein (met spooraansluiting!) bestaat. Het station is inmiddels bijna gereed, alleen de perrons moeten nog iets beter worden aangekleed.

image-1

Update: 4-11-2016/2

Dorpje Molendijk gereed.
Tussen Nijver en Teugelen ligt het dorpje Molendijk. Het station is niet meer in gebruik, maar duidelijk te herkennen aan de ligging langs het spoor. Het dorpje beschikt over een kerk, enkele huizen, en een kleine werkplaats. Het is onderdeel van de scenery tussen Nijver en Teugelen.

image-1

Update: 4-11-2016/1

Station van Molendijk gereed.
Tussen Nijver en Teugelen ligt het verlaten stationnetje van Molendijk. Het station is niet meer in gebruik, maar duidelijk te herkennen!

image-1

Update: 3-11-2016

Scenery in de polder gereed.
In de polders tussen Westerhaak en Nijver, waar het spoor over een dijk door het meer heen loopt, is de scenery gereed en geoptimaliseerd. Op de foto een DDAR, onderweg naar Havenaar.

image-1

Update: 18-10-2016

Nieuw dorpje tussen Teugelen en Nijver, krijgt geen station.
Er is een nieuw dorpje ontstaan nabij een spoorviaduct. Dit is het eerste dorpje waar de COHA-verkeerslichten zullen worden gebruikt, om de scenery dynamischer te maken. Om het dorpje heen komen weilanden met koeien of schapen, en enkele boerderijen.